Waarom prepaid?

Waarom zou u moeten kiezen voor prepaid? Allereerst is prepaid natuurlijk niet voor iedereen de beste keuze. Sommige mensen hebben nou eenmaal veel meer aan een abonnement dan aan prepaid. Of u geschikt bent voor prepaid heeft voornamelijk te maken met de manier waarop u uw telefoon gebruikt.

Prepaid is eigenlijk niet weggelegd voor mensen die veel bellen en sms’en. Dit heeft te maken met het feit dat de tarieven voor prepaid wat hoger liggen als die van een abonnement. De meest goedkope prepaid provider Simyo heeft een tarief van 10 cent per minuut, dat terwijl bij een abonnement van Simyo al gebeld kan worden voor een paar cent per minuut. Om maar even het verschil aan te geven.

Om voor een abonnement te kiezen is het eigenlijk wel nodig dat u met enige regelmaat gebruik maakt van uw telefoon in de vorm van bellen of sms’en. Dit aangezien u maandelijks een vast bedrag betaalt voor uw abonnement en dat moet wel de moeite waard zijn. Als u maandelijks een vast bedrag moet betalen terwijl u amper belt is dat weggegooid geld.

En daar ligt dus het grote voordeel van prepaid. Gebruikt u namelijk uw telefoon weinig, dan betaalt u ook weinig. Het prepaid tegoed blijft gewoon op uw telefoon staan als u deze niet gebruikt en als het op is kunt u gemakkelijk weer opwaarderen.

Previous post:

Next post: