Providers

De selectie van providers zoals we die op de homepage hebben getoond komt voort uit het feit dat dit eenvoudigweg de goedkoopste prepaid aanbieders op dit moment zijn. Alle grote providers hebben we uiteraard bekeken en deze selectie bleef over. En zelfs van deze kleine selectie providers zijn de verschillen goed te zien.

We vinden het gewoon belangrijk dat u ziet dat het vaak goedkoper kan dan dat u op dit moment gewend bent. Misschien had u helemaal geen weet van bepaalde providers zoals Simyo, maar ondertussen zijn ze wel de marktleider waar het aankomt op sim only prepaid en abonnement.

De wat ‘onbekendere’ providers maken ook allemaal gebruik van de grote netwerken van KPN of Vodafone waardoor er eigenlijk geen slechte providers zijn. Niet qua kwaliteit in elk geval, misschien wel qua prijzen.

Hoewel een goedkope prepaid deal op het eerste gezicht heel goedkoop kan lijken kunt u voor een zogenaamde ‘gratis simkaart’ later wel dure tarieven betalen. Dat is niet handig, maar zoals u ziet heeft u daar bij Simyo geen last van met een tarief van 10 cent per belminuut en sms.

Next post: