Prepaid telefoon

U kunt dus kiezen voor de goedkoopste prepaid providers om daar een losse simkaart te bestellen, maar u kunt natuurlijk ook een prepaid telefoon kopen. Dit houdt dus in dat u een telefoon koopt waar al een prepaid kaart bij zit.

Voordeel prepaid telefoon

Het voordeel als u een prepaid telefoon koopt is dat u direct alles heeft om te kunnen bellen, zowel de telefoon als de prepaid simkaart. Dit kan dus handig zijn als u gewoon direct wilt kunnen bellen en vanzelfsprekend ook als u nog helemaal geen telefoon heeft en op zoek bent naar een goedkope prepaid aanbieding. U kunt een prepaid telefoon zo goedkoop en zo duur maken als u zelf wilt, aangezien ze er in alle prijsklassen zijn.

Nadeel prepaid telefoon

Een van de nadelen is dat u geen vrije keuze heeft wat de provider betreft. Dit betekent dat u dus een telefoon koopt en dat deze automatisch al is gekoppeld aan een bepaalde provider. U heeft dus niet de keuze voor een andere provider, waardoor u wellicht hoge tarieven moet betalen. Een ander nadeel is dat u vaak weinig beltegoed krijgt. Meestal zijn er overigens wel acties dat u extra beltegoed krijgt bij opwaarderen. Het handigste blijft nog steeds dat u gewoon zelf uw provider kunt kiezen. U kunt er dan ook altijd nog een simlockvrije telefoon bij kopen en zo alsnog zeer goedkoop uit zijn.

Previous post: