Prepaid internet

Als je kiest voor een goedkope prepaid simkaart wil je natuurlijk ook gewoon nog op internet kunnen met je mobiel. En uiteraard is dat ook met prepaid gewoon mogelijk. Je hebt hierbij een aantal opties waarvoor je kunt kiezen.

Je kunt zoals je gewend bent met prepaid gewoon gebruik maken van je telefoon en de dienst die je gebruikt zal dan in mindering worden gebracht op je beltegoed. Maar wat je ook kan doen, in het geval van mobiel internet, is dat je kiest voor een bundel met data.

Als je dit zo leest zul je denken dat het een beetje neigt naar een abonnement en ergens is het dat ook wel, maar als je veel gebruik maakt van internet kan zo’n bundel je op de lange termijn een heleboel geld schelen.

Tele2 en Ben zijn hierbij de beste aanbieders. Zij bieden allebei voor 10 euro 500 MB aan data én ook nog een hele hoge internetsnelheid. Bij Tele2 is deze snelheid 1 MB/s en bij Ben is dit zelfs 2 MB/s. Andere providers komen allemaal met veel trager internet en daarnaast is ook de prijs nog eens niet zo voordelig als bij Tele2 en Ben.

U ziet dus dat u voor de goedkoopste prepaid providers niet verder hoeft dan onze website, aangezien bovengenoemde providers gewoon op onze hoofdpagina staan vermeld.

Previous post:

Next post: