Ook Tele2 met sim only

U zou misschien niet direct aan sim only denken als u denkt aan Tele2, maar ook Tele2 is actief in deze tak van sport. En niet onverdienstelijk, want ze hebben volgens ons na Simyo de meeste goedkope prepaid deal van alle providers in het overzicht. Dat is een goede prestatie van Tele2. Daarom vinden wij naast Simyo Tele2 ook zeker een aanrader. Alleen laten ze het op de tarieven nog wat afweten. Dus Tele2, als jullie dit lezen, daar is nog wel een verbeterpunt ;).

Aan de andere kant krijg je voor een goedkope prepaid simkaart van 5 euro wel 20 euro beltegoed. Dus als we alleen op de aanbiedingen voor een prepaid simkaart afgaan scoort Tele2 zeker het hoogst.

goedkope simonly prepaidWe hebben Tele2 trouwens ook voor andere vergelijkingssites vergeleken voor onder andere internet voor thuis en daaruit bleek dat ze echt spotgoedkoop waren. Dus mocht u onverhoopt nog op zoek zijn naar een internet abonnement of een combinatie van thuis internet en bellen, dan weet u nu dat u in elk geval serieus rekening moet houden met Tele2. Deze informatie krijgt u er gratis en voor niks bij.

Previous post:

Next post: