Goedkoopste prepaid

Welke provider heeft nou het goedkoopste prepaid aanbod? Dat hangt er een beetje vanaf waar je naar op zoek bent. Ons eerste oordeel gaat uit naar Simyo. Dit hoeft volgens ons niet toegelicht te worden, want de cijfers in het overzicht spreken eigenlijk voor zich.

goedkoopste simToch heeft Simyo waar het aankomt op sms’en niet het meest lage tarief. Indien je dus een groot liefhebber bent van de sms en er met enige regelmaat eentje je telefoon verlaat zou je in dat geval misschien toch niet voor Simyo moeten kiezen. Maar wie dan wel?

Je zou dan bijvoorbeeld voor Vodafone kunnen kiezen. Bij hun betaal je namelijk 1 cent minder voor een sms dan bij Simyo. Als je echter een keer belt bij Vodafone ben je dit verschil zo weer kwijt. Misschien dus toch niet de beste keuze. Ben is ook een provider die over het algemeen zeer goede tarieven hanteert en daarom zou Ben na Simyo onze tweede keus zijn. Zij zijn na een eerste keer opwaarderen ook goedkoper dan Simyo, dat in zowel bellen als in sms. De tarieven gelden echter alleen de eerste 30 dagen na opwaardering.

Previous post:

Next post: