Aanbiedingen

Er wordt eigenlijk zelden echt gestunt met prepaid aanbiedingen. De aanbiedingen zoals ze nu op de website staan gelden al een tijdje, maar zijn natuurlijk wel erg goed. U kunt voor niks een prepaid simkaart krijgen aangezien u meer beltegoed terug krijgt als wat de simkaart uiteindelijk kost.

prepaid simkaartOok qua tarieven is het voor sim only prepaid allemaal redelijk constant. Dit is natuurlijk ook de bedoeling, want als u een sim only prepaid kaart bij een provider koopt en deze gooit ineens de tarieven omhoog dan zou dit ook niet netjes zijn jegens de klant. Dit gebeurt dan ook niet. Hetzelfde geldt natuurlijk voor abonnementen.

Dus kortom, dit zijn de aanbiedingen die er gelden. We spreken wel van aanbiedingen omdat u een goedkope prepaid simkaart eigenlijk in de schoot geworpen krijgt. Bij Telfort is deze zelfs letterlijk gratis. Als we dan echter kijken naar de tarieven is de 5 euro beltegoed die standaard op het kaartje staat natuurlijk zo op met een hoog beltarief van 35 cent. U kunt dan dus nog geen kwartier bellen of uw beltegoed is op. Dit terzijde.

Previous post:

Next post: